27 jun 14:00 uur - 15:30 uur Overzicht

Als een van de eersten meedoen met de introductie van een nieuwe inkomstenbron? (leden only)

Nederland Filantropieland wordt geregeld benaderd door ondernemers die ‘iets’ met goede doelen willen. We lichten ze dan voor en soms verwijzen we ze door. Met de ondernemers achter ODY liepen we ditmaal echter tegen iets bijzonders aan. We besloten daarom een stap verder te gaan en ze in direct contact te brengen met een selectie van onze leden. Omdat wij geloven in de potentie van hun concept. De ervaring van de mensen achter ODY maakt dat hun concept, hoewel niet geheel nieuw, ditmaal een zeer grote kans van slagen heeft.

Wil jij meer weten over ODY? Een nieuw & innovatief platform wat op eenvoudige wijze de marketingwaarde van goede doelen weet te “verkopen”? In een sterk groeiende online markt kun je via dit platform eenvoudig op die meerwaarde kapitaliseren.

Innovator Kika heeft inmiddels met succes het spits afgebeten en nu is het tijd om op te schalen en een beperkt aantal nieuwe organisaties toe te laten. Daarom nodigen wij jou uit voor een bijeenkomst om kennis te nemen van het concept en, als je interesse hebt, je aan te melden bij ODY.

Het is een besloten bijeenkomst, dus aanmelding is verplicht. Een email aan Jur Venema, office manager Nederland Filantropieland, met je gegevens volstaat. Klik daarvoor op de aanmeld button bovenin.


LET OP! Deze bijeenkomst is direct voorafgaand aan een themabijeenkomst over ‘Nieuwe betaalmethodes’ die we samen met ING Nederland organiseren. Maak er een complete “innovatieve” middag van en sluit je ook daar aan (start 16:00 uur). Volg deze link voor meer informatie en aanmelden.