23 mei 15:30 - 18:30 Overzicht

Bijeenkomst informatiebeveiliging en privacywetgeving Bijeenkomst

Nederland Filantropieland organiseert samen met het CBF een informatiebijeenkomst over de nieuwe Europese privacyverordening. Vanaf 25 mei 2018 zal iedere organisatie in Nederland zich aan deze nieuwe privacyverordening moeten houden.

Wat voor gevolgen heeft dit voor jouw organisatie? Dat zoeken wij in de komende maanden voor je uit! Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 23 mei 2017 staan we uitgebreid stil bij de wetswijziging en geven we je een praktische handleiding voor de benodigde veranderingen binnen jouw organisatie. Zo weet je zeker dat jouw organisatie goed voorbereid is op de komst van deze nieuwe privacywetgeving!

Namens Nederland Filantropieland zal bestuurslid Rudolph Donkers het programma modereren. Gerjob Lootens zal namens het CBF vertellen hoe de toezichthouder met deze nieuwe verordening omgaat, zodat je weet waar je op moet letten. Daarna vertellen we je aan de hand van praktische cases welke inhoudelijke veranderingen er op komst zijn en hoe je hier in jouw organisatie mee om moet gaan. Dit doen we aan de hand van 3 thema’s:

  1. Jouw interne organisatie
  2. De relatie tussen jouw organisatie en de donateur
  3. De relatie tussen jouw organisatie en derden

Je gaat uiteindelijk naar huis met kennis over de belangrijkste wijzigingen en de benodigde veranderingen in jouw organisatie.

Programma dinsdag 23 mei:

15.30 – 16.00 uur: Inloop

16.00 – 17.30 uur: Inhoudelijke presentatie

17.30 – 18.30 uur: Borrel en napraten

Ben jij er ook bij? Reserveer dan een plek via de bovenstaande button! Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12:00! Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding, inclusief een routebeschrijving. Ben je als lid-organisatie aangesloten? Dan kun je gratis een collega meenemen! Ben je persoonlijk lid? Dan kan jouw collega mee door een ticket (€10,- excl. btw) te bestellen. Dat kan hier.