11 jun 16:00 uur - 17:30 uur Overzicht

Bijeenkomst NLFL Ondernemers Netwerk

Elk kwartaal komt het NLFL Ondernemers Netwerk bij elkaar om te ontmoeten en een actueel thema te bespreken. De leden van het NLFL Ondernemersnetwerk hebben veel ervaring en vinden het leuk om tips en ervaringen uit te wisselen en elkaar te versterken.

Op 11 juni staat het thema netwerken centraal.

Netwerken:

Het inhoudelijk programma start om 16.00u. We gaan in op het thema en delen tips. Maar het is ook tijd om elkaar op andere manieren te ontmoeten, zo is er een ondernemers speeddate en ruimte om elkaar persoonlijk te spreken. Deze keer is er aansluitend èn exclusief voor ondernemers de NLFL Ondernemers Netwerk borrel. Vanaf 17.30u – 19.00u is er ruimte om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te ontmoeten.

Deze keer is het NLFL Ondernemers Netwerk een co-creatie van aangesloten ondernemers Theo Hesen, Karin van Minnen en Michelle Laagewaard.

Deze bijeenkomst is gratis voor leden van Nederland Filantropieland en het waardenetwerk van Seat2Meet.com. Nog geen lid van NLFL of het Seats2Meet netwerk? Dan verzoeken wij je vriendelijk voorafgaand aan deze bijeenkomst een ticket aan te schaffen in onze webshop. Om een ticket aan te kunnen schaffen dien jij je eerst op deze pagina gratis te registreren als gast-lid.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij onze samenwerkingspartner Seats2meet.com Utrecht CS

Seats2meet.com Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht


SAVE THE DATES!

Ondernemer? Block de volgende data van het NLFL Ondernemers Netwerk in je agenda. 

NLFL Ondernemers Netwerk 13 september 2018

NLFL Ondernemers Netwerk 29 november 2018