22 nov Overzicht

Civil Power

Om de kracht van onze civil society beter in kaart te brengen en te etaleren, lanceert Lenthe een nieuw jaarlijks forum voor leiders uit de filantropie, bedrijfsleven, overheid, wetenschap en pers onder de naam ‘Civil Power’. Dit live evenement moet een meeting of minds worden – een maatschappelijke variant van het economische Davos-forum – waar kennismaking en debat centraal staan.

Civil Power 2018 vindt voor de eerste keer plaats op 22 november in De Balie in Amsterdam en zal onder leiding staan van de bekende journalist/publicist Jeroen Smit.

Lenthe-eigenaar en aanjager Don Akkermans (foto), bekend als organisator van voorheen het Nationale Cultuurbal en Civil Society Congres, laat weten dat de komende weken en maanden meer bekend zal worden gemaakt over thema, deelnemers en programmacommissie, die achter de schermen al volop bezig is met de pioniers-editie van wat een jaarlijks terugkerend evenement moet worden.

Eén onderdeel van het programma is al wel bekend: de presentatie van de nieuwe jaargids De Dikke Blauwe (nummer 5 alweer) en bekendmaking van de nieuwe influential-ranglijst DDB100worden in Civil Power geïncorporeerd.

Voor meer informatie: hou De Dikke Blauwe en The Fundraiser in de gaten!