Met speciale korting naar de Dag van de Filantropie! (VOL)

Op donderdag 20 april, de Dag van de Filantropie, organiseert Lenthe in samenwerking met de VU een feestelijk podiumprogramma rondom de jubileumeditie van Nederlands grootste en oudste geefonderzoek: “Geven in Nederland”.

Leden van Nederland Filantropieland kunnen met een speciale korting naar dit bijzondere event, de netwerkborrel na afloop én ontvangen meteen de nieuwste jubileumuitgave: “Geven in Nederland 2017”.

Spectaculaire nieuwe cijfers
Het onderzoek ‘Geven in Nederland’ van de VU is intussen een begrip geworden. Elke twee jaar worden giften, nalatenschappen, sponsoring en vrijwilligerswerk in kaart gebracht. Dit jaar is een bijzonder jaar: de jubileumeditie 2017 geeft niet alleen de meest recente cijfers, maar blikt nadrukkelijk terug op de afgelopen twintig jaar van dit in de wereld unieke onderzoek. Er is geen ander land dat het geefgedrag van haar inwoners zo lang en zo gedegen in beeld heeft gebracht. Voor de ‘die hards’ die eerder edities hebben meegemaakt en mogelijk denken ‘meer van hetzelfde…’: de nieuwste cijfers zijn ronduit spectaculair!

Viering jubileum
Social enterprise Lenthe, heeft samen met de VU een aantrekkelijk programma samengesteld om Geven in Nederland 2017 te presenteren en het jubileum te vieren op de Dag van de Filantropie. Charles Groenhuijsen, hoofdredacteur van opinieblad De Dikke Blauwe, presenteert vanaf 15.30 uur een afwisselende talkshow met experts en columnisten rond twintig jaar onderzoek. Hij zal daarin niet alleen terug- maar ook nadrukkelijk vooruitkijken: hoe ziet gevend Nederland er in 2037 uit? Behalve de onderzoekers van de VU komen ook andere deskundigen, onderwie voorzitter van Nederland Filantropieland, Fons van Rooij en columnisten, aan het woord.

SPECIAAL KORTINGSAANBOD 

Normaal betaal je als bezoeker €85,00 voor een ticket: inbegrepen zijn dan een exemplaar van het jubileumboek Geven in Nederland (winkelwaarde €47,50), een goodie bag met publicaties en de versnaperingen/borrel; leden van Nederland Filantropieland ontvangen een korting van 25% en betalen slechts €63,75.

Wij verkopen geen losse tickets aan niet-NLFL leden. Geen lid? Niet getreurd! Sluit je vandaag bij ons aan en ontvang meteen driedubbel voordeel: met korting naar de Dag van de Filantropie, alle voordelen van een NLFL lidmaatschap inclusief ons prachtige welkomstgeschenk “Filantropie in Nederland” én dat voor slechts €130 euro (normale prijs 175 euro).

Aanmelden kan via de bovenstaande button o.v.v. lid of geen lid en je facturatiegegevens.

Ben je geen lid van Nederland Filantropieland en ben je ook niet geïnteresseerd in onze aanbieding, maar wil je wel naar de Dag van de Filantropie… dan kun je je op deze pagina (onderaan het artikel) aanmelden.