03 okt 15:00 uur - 17.00 uur Overzicht

de dikke blauwe opent nieuw filantropisch jaar

De jaarlijkse live-lancering van de nieuwe De Dikke Blauwe, moeder aller jaargidsen, fungeert intussen als de opening van het nieuwe (gebroken) filantropische jaar. Op 3 oktober wordt de gedrukte jaargids DDB4 (600 pagina’s) feestelijk gelanceerd door Charles Groenhuijsen (foto) tijdens een levendig vernissageprogramma in Sociëteit De Witte in Den Haag.

Hij doet dat in aanwezigheid en met medewerking van een groot aantal mensen, onder wie de verrassende nieuwe winnaar, dat dit jaar een plaatsje heeft bemachtigd in De Dikke Blauwe 100: de jaarlijkse ranglijst met de honderd ‘invloedrijkste personen’ in de wereld van doneren & sociaal investeren.

Wilt u dit filantropiefeest dat de diversiteit en kracht van ‘Het Land van Goed Doen’ viert, samen met een groot aantal bijzondere mensen uit de DDB100? En wilt u ook direct de kakelverse en opnieuw onbeschoft dikke jaargids gelijk mee naar huis nemen? Dat kan als u een bijdrage in de kosten levert van 169 euro (entree, borrel en boek). Aanmelden kan via bovenstaande link.