20 jun 16:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Fondsenwerving Café Amersfoort! aangeboden door Bindinc.

Kom op donderdag 20 juni vanaf 16:00 u. ook naar Amersfoort en maak kennis of praat gezellig bij met collega’s en vakgenoten. De borrel vindt plaats in ”De Onthaasting”, vlakbij het centraal station in Amersfoort.

Het Fondsenwerving Café is de ontmoetingsplek voor iedereen uit de goede doelen sector. Het is een informele borrel waar iedereen met een hart voor filantropie, bij elkaar komt om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Het is onze ambitie dat iedereen die actief is binnen de filantropie, gemakkelijk kennis betrekt, nuttige contacten leggen en zo bijdraagt aan gezond filantropieklimaat!

Deelname aan de borrel is gratis en iedereen is van harte welkom! 

Aanmelden en afmelden is verplicht!
Lid van NLFL? Log in op je gebruikersaccount en klik hierboven eenmaal op ‘’ik ben erbij’’. Nog geen lid en nog geen account? Maak hier gratis een gastaccount aan en meld je vervolgens ook aan door hierboven op ‘’ik ben erbij’’ te klikken. Je ontvangt automatisch een bevestiging.

LET OP: Je hoeft maar eenmaal op ik ben erbij te klikken. Klik niet té snel nog een keer; het duurt soms even voordat de pagina is geladen. Ben je onverhoopt verhindert? Dan kun jij op dezelfde manier weer afmelden.


Dit fondsenwervingscafé wordt aangeboden door Bindinc., de op een na grootste multimediale uitgeverij van publiekstijdschriften in Nederland.

 “Met de juiste communicatiemiddelenmix bereik en boei je donateurs en leden en bind je ze aan jouw organisatie”

 Bindinc. bereikt, boeit en bindt …

√ met de programmabladen, relatiemagazines en specials die we uitgeven voor toonaangevende namen, sterke merken, goede doelen, stichtingen en verenigingen als KRO-NCRV, AVROTROS, CliniClowns, Alzheimer Nederland, Nierstichting en het Rode Kruis.

√ met de acquisitie voor programmabladen als VARAgids en MAX Magazine.

√ met ons eigen .Kenniscentrum en haar schat aan consumenteninformatie.

√ met ons .Lab dat innovatieve start-ups en gouden ideeën laat groeien.

√ met de hoogstaande entertainmentinformatie van .Metadata.

√ en met onze (toekomstige) medewerkers en klanten.

Kijk voor meer informatie op www.bindinc.nl