06 feb 16:00 - 18:30 uur Overzicht

Fondsenwerving Café Amsterdam: nieuwjaarseditie! Nieuwe locatie!

Vanuit een nieuwe locatie!

Yes! Het is weer tijd voor het Fondsenwerving Café Amsterdam! We wensen jullie vast heerlijke feestdagen en een hele fijne jaarwisseling. Op 6 februari zijn we inmiddels allemaal alweer eventjes aan de slag, en na zo’n drukke maand januari mag er best wel weer geborreld worden toch? Toch? Precies. We nodigen je daarom weer van harte uit op donderdag 6 februari 2020 vanaf 16:00 uur voor Het Fondsenwerving Café bij De Veranda, aan de Amstelveense weg 764 in Amsterdam. 

Het Fondsenwerving Café is een ontmoetingsplek voor fondsenwervers, marketeers en andere professionals uit de goede doelen sector, waar we bij elkaar komen om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Want iedereen die actief is binnen de filantropie, moet gemakkelijk kennis kunnen betrekken, nuttige contacten kunnen leggen en zo bijdragen aan een gezonde en inclusieve sector. 

Deelname aan de borrel is gratis en iedereen is van harte welkom. We kijken er naar uit om met je kennis te maken of bij te praten!

Aanmelden en afmelden is verplicht
Log in op je gebruikersaccount en klik hierboven eenmaal op ‘’ik ben erbij’’Klik niet té snel nog een keer; het duurt soms even voordat de pagina is geladen. Nog geen account? Maak hier gratis een gastaccount aan. Je ontvangt automatisch een bevestiging in je mail. Ben je onverhoopt verhindert? Dan kun jij op dezelfde manier weer afmelden. Voor hulp of vragen kun je gerust contact opnemen via info@nlfl.nl.

Tot 6 februari!