Fondsenwerving Café Amsterdam

Hopelijk heb jij een heerlijke zomer achter de rug! We hebben de komende maanden weer een boordevol programma met interessante activiteiten en mooie events. Donderdag 6 september vanaf 16:00 uur heffen we tijdens het Fondsenwerving Café in Amsterdam met jou graag het glas op een nieuw jaar waarin we weer volop kennis en inspiratie gaan delen! Neem ook meteen een gratis exemplaar van de nieuwe Fundraiser mee naar huis, het fonkelnieuwe vakmedium voor marketeers en fondsenwervers.

  1. Lid van NLFL en ben jij er graag bij? Leuk! Laat ons a.u.b. even weten dat je komt en klik hierboven op ”ik ben erbij”.
  2. Ben je nog geen lid? Dan vragen we een kleine tegemoetkoming in de kosten van 10 euro (excl. BTW). Dat betaal je vooraf door het aanschaffen van een ticket in onze webshop. Om te bestellen moet je eenmalig een gastaccount aanmaken.

De borrel vindt zoals altijd plaats bij Café de Paris op het Rokin!

Weet je niet zeker of je lid bent, ben je jouw inloggegevens kwijt of heb je hulp nodig bij het aanmelden of het bestellen van je ticket? Je kunt met al je vragen bij ons terecht via info@nlfl.nl.

Ben je onverhoopt verhinderd? Meld je dan af door ”ik ben erbij‘ weer uit te vinken.


Het Fondsenwerving Café is de ontmoetingsplek voor iedereen uit de sector. Het is een informele gelegenheid waar onze leden, maar ook andere professionele fondsenwervers en marketeers en iedereen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Altijd vanuit een gezellig café bij jou in de stad. Hou onze agenda in de gaten voor toekomstige edities of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.