17 jan 16:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Fondsenwerving Café Amsterdam Nieuwsjaars-editie!

Donderdag 17 januari luiden we het nieuwe jaar in op ons eerste Fondsenwerving Café van 2019, zoals altijd vanuit Café de Paris op het Rokin in Amsterdam. De deuren gaan open vanaf 16:00 uur!

  1. Lid van NLFL en ben jij er graag bij? Leuk! Laat ons a.u.b. even weten dat je komt en klik hierboven eenmaal op ”ik ben erbij”. je ontvangt automatisch een bevestiging.
  2. Ben je nog geen lid? Dan vragen we een kleine tegemoetkoming in de kosten van 10 euro (excl. BTW). Dat betaal je vooraf door het aanschaffen van een ticket in onze webshop. Om te bestellen moet je eenmalig een gastaccount aanmaken.

Iedereen is welkom om één gratis introducé mee te nemen! We verzoeken je alleen vriendelijk om ook hem of haar aan te melden door een mailtje te sturen naar info@nlfl.nl.


Het Fondsenwerving Café is de ontmoetingsplek voor iedereen uit de sector. Het is een informele gelegenheid waar onze leden, maar ook andere professionele fondsenwervers en marketeers en iedereen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Altijd vanuit een gezellig café bij jou in de stad. Hou onze agenda in de gaten voor toekomstige edities of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.