23 nov 16:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Het Fondsenwerving Café Utrecht

Kom ook naar het Fondsenwerving Café Utrecht! De deur gaat donderdag 23 november vanaf 16.00 uur open voor een borrel met bitterbal en een goed gesprek, zoals altijd vanuit het gezellige Orloff aan de Kade. Ben jij er ook weer bij? Leuk! Laat ons a.u.b. even weten dat je komt.

Hoe werkt dat aanmelden nu precies? Iedereen is welkom. Ben je lid van Nederland Filantropieland (persoonlijk of via jouw organisatie) dan log je in met je NLFL-account en kun je vervolgens heel eenvoudig jezelf aanwezig vinken in het agenda-item. Weten wij waar we op kunnen rekenen en zien jouw vrienden en collega’s meteen dat jij ook van de partij bent. Ben je geen lid, dan vragen we een kleine tegemoetkoming in de kosten van 10 euro (ex. BTW). Dat betaal je vooraf door het aanschaffen van een ticket in onze webshop. Om te bestellen moet je eenmalig een gastaccount aanmaken.

Weet je niet zeker of je lid bent, ben je jouw inloggegevens kwijt of heb je hulp nodig bij het aanmelden of het bestellen van je ticket? Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Ook via de chatfunctie op ons platform.

Tot 23 november!