25 okt 16:00 - 18:30 Overzicht

Fondsenwerving Café Zwolle! Gratis toegankelijk

Kom ook naar het Fondsenwerving Café Zwolle! De deur gaat donderdag 25 oktober vanaf 16.00 uur open voor een lekker drankje, hapje en een goed gesprek, vanuit het prachtige Café Foyé aan de Blijmarkt in Zwolle.

Ben jij er ook weer bij? Gezellig! Laat ons a.u.b. even weten dat je komt en klik hierboven op (eenmaal) ”ik ben erbij”! Heb je geen account op ons platform dan kun je hier eenmalig een gratis gastaccount aanmaken. Na het registreren van je account klik je bovenstaand op “ik ben erbij” en ontvang je automatisch een bevestiging in je mail.

Graag tot 25 oktober!

Neem voor al je vragen gerust contact op.


Het Fondsenwerving Café is de ontmoetingsplek voor iedereen uit de sector. Het is een informele gelegenheid waar onze leden, maar ook andere professionals uit de goede doelen sector en iedereen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Altijd vanuit een gezellig café in regio’s door heel Nederland. Hou onze agenda in de gaten voor toekomstige edities of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.