04 apr 16:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Fondsenwerving Café Zwolle! gratis deelname

Kom ook naar het Fondsenwerving Café Zwolle! De deur gaat donderdag 4 april 2019 vanaf 16.00 uur open voor een lekker drankje, hapje en een goed gesprek, vanuit het prachtige Café Foyé aan de Blijmarkt in Zwolle.

Deze borrel is gratis toegankelijk. Aanmelden:

  1. Lid van NLFL en ben jij er graag bij? Leuk! Log in en klik hierboven eenmaal op ”ik ben erbij”. je ontvangt automatisch een bevestiging.
  2. Ben je nog geen lid? Je kunt hier gratis een gastaccount aanmaken. Meld je vervolgens aan door hierboven eenmaal op ”ik ben erbij”te klikken. Je ontvangt automatisch een bevestiging.

Graag tot 4 april!

Neem voor al je vragen gerust contact op.


Het Fondsenwerving Café is de ontmoetingsplek voor iedereen uit de sector. Het is een informele gelegenheid waar onze leden, maar ook andere professionals uit de goede doelen sector en iedereen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Altijd vanuit een gezellig café in regio’s door heel Nederland. Hou onze agenda in de gaten voor toekomstige edities of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.