15 jan 16:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Fondsenwerving Café Amsterdam (Special New Years edition) i.s.m. The Fundraiser

Maandag 15 januari organiseren we in samenwerking met The Fundraiser een Special New Years Edition van het FondsenwervingCafé Amsterdam! We toasten -samen met de meisjes van Lenthe– op een voorspoedig 2018 en wisselen onze plannen uit. Als lid van NLFL volstaat het je deelname te bevestigen door de ‘Ik ben erbij’ button* hierboven aan te vinken.

Niet-leden zijn ook meer dan welkom en schaffen in onze webshop voor € 10 (ex. BTW) een ticket aan als bijdrage in de kosten. Let op: maximaal 200 gasten, om veiligheidsredenen is er toezicht aan de deur. Aanmelden is ditmaal echt verplicht. Vol=vol.

*Vriendelijk verzoek! zorg voor een actuele profielfoto; die kun je uploaden in je persoonlijke profiel


Aanmelden

Hoe werkt dat aanmelden nu precies? Iedereen is welkom. Ben je lid van Nederland Filantropieland (persoonlijk of via jouw organisatie) dan log je in met je NLFL-account en kun je vervolgens heel eenvoudig jezelf hierboven aanwezig vinken (klik op “ik ben er bij”). Weten wij waar we op kunnen rekenen en zien jouw vrienden en collega’s meteen dat jij ook van de partij bent. Ben je geen lid, dan vragen we een kleine tegemoetkoming in de kosten van 10 euro (ex. BTW). Dat betaal je vooraf door het aanschaffen van een ticket in onze webshop. Om te bestellen moet je eenmalig een gastaccount aanmaken.

Weet je niet zeker of je lid bent, ben je jouw inloggegevens kwijt of heb je hulp nodig bij het aanmelden of het bestellen van je ticket? Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Ook via de chatfunctie (gele rondje rechts onderin je scherm) op ons platform.