26 okt 16:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Fondsenwerving Café Amsterdam

Kom ook naar het Fondsenwerving Café Amsterdam! De deur gaat donderdag 26 oktober vanaf 16.00 uur open voor een borrel met bitterbal en een goed gesprek in good old Café de Paris aan het Rokin. Sluit jij je ook aan voor deze herfst-editie? Gezellig! Laat ons wel even weten dat je komt.

Hoe werkt dat aanmelden nu precies? Iedereen is welkom. Ben je lid van Nederland Filantropieland (persoonlijk of via jouw organisatie) dan log je in met je NLFL-account en kun je vervolgens heel eenvoudig jezelf hierboven aanwezig vinken. Weten wij waar we op kunnen rekenen en zien jouw vrienden en collega’s meteen dat jij ook van de partij bent. Ben je geen lid, dan vragen we een kleine tegemoetkoming in de kosten van 10 euro (ex. BTW). Dat betaal je vooraf door het aanschaffen van een ticket in onze webshop. Om te bestellen moet je eenmalig een gastaccount aanmaken.

Weet je niet zeker of je lid bent, ben je jouw inloggegevens kwijt of heb je hulp nodig bij het aanmelden of het bestellen van je ticket? Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Ook via de chatfunctie op ons platform.

Tot de 26ste!