Geïntegreerd relatiemanagement grote giften en nalatenschappen extern

Grote gevers van nu, zijn interessante erflaters in de toekomst. Vaak zien we nog dat programma’s voor het werven van grote giften en nalatenschappen worden gescheiden. Laten non-profit organisaties hiermee kansen liggen? Die kans is groot. Met deze training van Nassau Fundraising krijg je inzicht in de kansen die geïntegreerd relatiemanagement je biedt en hoe je hiermee snel aan de slag kunt.

Wat gaan we doen?
We leggen de verschillen en overeenkomsten tussen grote gevers en erflaters onder de loep, alsook de programma’s die non-profit organisaties voor deze groepen opzetten. Vervolgens kantelen we het perspectief: wat vinden gevers belangrijk en hoe kijken zij aan tegen groot geven bij leven versus via hun testament. Dit vertalen we vervolgens door naar kansen voor je eigen activiteiten en programma’s en hoe je geïntegreerd relatiemanagement kunt laten werken voor je organisatie.

Leerdoelen van de training
de overeenkomsten en verschillen tussen grote gevers en erflaters,
meer over het perspectief van de gever en hoe je dit kunt verwerken in je programma,
wat ervoor nodig is om relatiemanagement van grote gevers en erflaters succesvol te integreren.

Wie geeft de training?
De training wordt gegeven door onze expert Vera Peerdeman, samen met gast spreker Elsbeth Takkenberg van SOS Kinderdorpen.

Vanuit haar jarenlange ervaring met grote giftenwerving kan Vera je precies vertellen hoe je grote giftenwerving succesvol maakt. Vera spreekt jaarlijks met zowel non-profit organisaties als grote gevers en weet als geen ander hoe je kunt aansluiten op de wensen en verwachtingen van grote gevers en hoe je vruchtbare relaties met hen opbouwt.

Elsbeth heeft bij verschillende organisaties ervaring opgedaan in het contact met grote gevers en erflaters. Zo heeft zij aan de basis gestaan van het grote giftenprogramma van Artsen zonder Grenzen en heeft zij als senior fondsenwerver gewerkt bij het VUmc Cancer Center. Tegenwoordig werkt zij als relatiemanager bij SOS Kinderdorpen, waar ze veel ervaring opdoet met het verbinden van mensen die de organisatie willen opnemen in hun testament.