Impact Event Extern

We kunnen veel van elkaar leren! Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit en inspireren we elkaar om onze impact te vergroten en beter zichtbaar te maken. Ook op dit tweede event staat samen leren centraal. Onder leiding van presentator Farid Tabarki delen we nieuwe inzichten en bespreken we uitdagingen rondom impactgericht werken. Ook reiken we dit jaar de allereerste Impact Challenge Award uit: een ontwikkelprijs voor goededoelenorganisaties die hun kennis en ervaringen rondom impactgericht werken willen delen met de sector.

Boek hier je ticket voor het Impact Event
Wachtwoord: Impact2019

Keynote: Impact als reis, niet als eindbestemming
De keynote wordt verzorgd door Tom Davis (Global Sector Lead for Sustainable Health at World Vision International) waarbij hij ons meeneemt door een aantal belangrijke stappen, zodat impact geen eindbestemming blijft, maar een continu proces om jouw missie zo effectief mogelijk te realiseren.

Finale Impact Challenge Award
De afgelopen weken hebben de finalisten samen met hun consultant hard gewerkt aan het definitief maken van hun inzending: een inspirerende case over een programma/project waar ze waardevolle inzichten hebben opgedaan over het vergroten van hun eigen impact. Samen met de vakjury kiest het publiek live de winnaar van de Impact Challenge Award 2019. De finalisten zijn:

  • Liliane Fonds – Breaking Down Barriers – door Nicky Bor
  • Longfonds – Maatschappelijke impactmeting Longpunten – door Larissa Exalto
  • Max Foundation – Max Payment-by-result (MaxPBR) – door Joke Le Poole
  • NSGK – Samen naar School – door Karin Zegwaard
  • Simavi – het Ritu-project – door Ariette Brouwer

De Impact Challenge is bedoeld voor directeuren en portefeuillehouders impact van goede doelen en vindt plaats in het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Zuidas in Amsterdam. Meer informatie over het programma van het Impact Event 2019 vind je hier.