21 nov 13.00 uur - 16:00 uur Overzicht

Insight Programma: Agile werken ING (invites only)

Agile werken is inmiddels een ‘buzz woord’ aan menig directietafel. Want het is in deze tijd essentieel om als organisatie wendbaar te zijn, om zo voortdurend in te spelen op de razendsnel ontwikkelende omgeving en klantbehoeften. ING is de eerste bank ter wereld die Agile werken volledig heeft omarmt. Zij laat zich hierbij laten inspireren door bedrijven als Google, Netflix en Spotify. Wekelijks komen organisaties vanuit de hele wereld op het Nederlandse Hoofdkantoor van ING om te kijken hoe het agile werken is geïmplementeerd. De wachttijd voor dit ING Insights programma loopt inmiddels op tot enkele maanden.

ING biedt Nederland Filantropieland de unieke kans om een zeer beperkt aantal directieleden uit te nodigen voor een 3 uur durend bezoek, bestaande uit een presentatie over ‘our Way of Working’, een bezoek aan de werkvloer en een bezoek aan een Tribe. Een zeer verrassende omgeving. Daarnaast wordt door een agile coach en ING directielid een uitgebreide toelichting gegeven op de gedachte achter, implementatie van én lessons learned van deze werkwijze. Het belooft een inspirerende sessie te worden.

Normaliter vraagt ING bedrijven een bijdrage van € 2.500 voor het ING Nederland Fonds. Voor onze leden is de bijeenkomst gratis!  Er zijn slechts 8 plekken beschikbaar. Een speciale uitnodiging is inmiddels verstuurd.

Alvast een sneak preview over hoe ING agile werken toepast? Bekijk deze clip via youtube en het promo-filmpje van ING.