02 jul 15:00 uur - 18:30 uur Overzicht

Jaarlijks event Nederland Filantropieland: Impact, de evolutie …

Impact. Iedereen heeft het erover. Maar wat betekent het nu precies? Bijdragen aan een betere, duurzame wereld en oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken drijft ons. Maar de next level gaat verder dan de impact van programma’s of projecten. Dat vraagt vergezichten: vernieuwend denken en doen.

Met dit complexe maar o zo boeiende thema gaan we – onder de leiding van de Vlaamse ras-optimist Karl Raats (foto) – aan de slag tijdens het jaarlijkse event van Nederland Filantropieland – in samenwerking met ING Private Banking. Verrassende sprekers (nadere info volgt) vertellen over hun ervaringen en visie op impact. Leer van vernieuwende inzichten en van de ‘lessons learned’.

 

Dit event is gratis toegankelijk voor leden van Nederland Filantropieland en genodigden. Ook directies, bestuurders en MT leden van non profit organisaties die geen lid zijn en wel willen deelnemen zijn van harte welkom.

Klik op AANMELDEN in de bovenstaande button met een link naar een externe pagina.


SPECIAAL AANBOD

Ben je directeur/bestuurder van een non-profit en kom je samen met één van je medewerkers? Of vice versa? En is minimaal één van jullie lid van Nederland Filantropieland? Dan heb je gegarandeerd plek en nemen jullie samen plaats in onze hot seats. Wil je gebruik maken van dit speciale aanbod? Meld je allebei aan en activeer je hot seat bij het invullen.

Exclusief voor deelnemers is na afloop van het event de modetentoonstelling Viktor&Rolf opengesteld.