16 jan 19:00 uur - 21:00 uur Aanmelden Overzicht

Kennismakingscollege: Introductie in de filantropiewetenschap

Op 9 en 16 januari 2018 vinden twee gratis kennismakingscolleges Introductie in de filantropiewetenschap plaats.

In deze vrijblijvende kennismakingscolleges zal worden ingegaan op de uitdagingen waar u binnen de filantropische sector mee te maken heeft. Met specifieke aandacht voor de rol van professionalisering binnen de sector.

Verder gaat u aan de hand van actuele thema’s die in de Post Academische Opleiding Filantropie worden aangeboden in vogelvlucht door de filantropiewetenschap. Thema’s die aan de orde komen zijn:

  • Management en Marketing
  • Evaluatie en impact
  • Financieel
  • Juridisch en fiscaal
  • Governance

Met academische onderbouwing en verdieping kunt u aan de slag met de vraagstukken waar u binnen uw organisatie wordt gesteld.

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de cursus ‘Introductie in de filantropiewetenschap’ die worden gegeven door Prof. Theo Schuyt. U besluit na deze bijeenkomsten of u deze cursus of de volledige leergang wilt volgen. Bovendien maakt u tijdens het tweede college kennis met de docenten en de inhoud van de andere cursussen binnen de leergang Filantropie.

Wil je alvast een impressie van het college? Bekijk dit fragment uit een eerder kennismakingscollege, waar prof. dr. Theo Schuyt ingaat op een verklaring waarom mensen geven aan goede doelen.

Aanmelden kan via bovenstaande aanmeld-button.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met op met de VU Academy of Social Sciences via vass.fsw@vu.nl of 020-5987497.

Wij zien u graag op 9 of 16 januari!


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone