01 sep 15:00 - 16:30 uur Overzicht

Kennissessie: Hoe haal je het maximale uit jezelf in je rol als fondsenwerver? uitsluitend toegankelijk voor leden van NLFL & Goede Doelen Nederland

Hoe haal je het maximale uit jezelf in je rol als fondsenwerver? Dit is een vraag die Hans Broodman en Daphne Leferink regelmatig gesteld krijgen in hun rol als fondsenwerving expert bij Nassau Fundraising. Hoofden fondsenwerving zijn vaak benieuwd naar wat zij kunnen doen om hun fondsenwervers te motiveren en behouden. Fondsenwervers zelf willen weten wat zij kunnen vragen van hun organisatie en hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Om beide partijen het gesprek met elkaar aan te laten gaan en antwoorden te geven op de hierboven genoemde vragen faciliteren Daphne en Hans de kennissessie: ‘Hoe haal je het maximale uit jezelf in je rol als fondsenwerver?’ Deze sessie wordt online gehouden op dinsdag 1 september om 15:00 uur, speciaal voor leden van Goede Doelen Nederland en Nederland Filantropieland. We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

De kennissessies brengen leden samen om ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren met praktijkvoorbeelden en experts het hemd van het lijf te vragen. Verwacht een open setting waarin je niet alleen toehoorder bent, maar vooral ook actief bijdrager.

Wanneer?
Dinsdag 1 september 2020 van 15:00 tot 16:30 uur.

Wie?
Hans Broodman en Daphne Leferink van Nassau Fundraising.

Waar?
Online, vanuit je eigen woonkamer of kantoor via Zoom.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl.