28 nov 16.30 uur - 18:30 uur Overzicht

Kick-off NLFL sessie: “Op weg naar huis …”

Speciaal voor directeuren van filantropische organisaties organiseert Nederland Filantropieland een aantal keer per jaar “Op weg naar huis …” sessies. Aan het eind van de dag, op een goed te bereiken en centraal gelegen locatie, altijd met een hoogwaardige en inspirerende spreker rondom een actueel en relevant onderwerp. We sluiten af met een borrel en een hapje en iedereen rijdt of treint na de spits weer vlot naar huis.

Voor de kick-off van deze eerste sessie hebben wij Dr. Pamala Wiepking (foto) van de Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), bestuurslid van Nederland Filantropieland en nr. 26 in de top 100 van meest invloedrijke spelers in de filantropie bereid gevonden te spreken over een onderwerp wat haar na aan het hart ligt en waarover haar opvattingen wereldwijd geroemd worden: geefmotieven.

Een persoonlijke uitnodiging voor dit event is inmiddels verstuurd. Bent u directeur of bestuurder van een filantropische instelling en wilt u aanwezig zijn? Neem dan contact op met directeur Hanneke Lenkens.