15 feb 16.00 uur - 16.45 uur Overzicht

Kijkje in de keuken bij MAF Nederland voor leden

Op dinsdag 15 februari nemen we een kijkje in de keuken bij Mission Aviation Fellowship (MAF). MAF Nederland is onderdeel van een internationale MAF hulp- en luchtvaartorganisatie. Met 130 vliegtuigen vliegt MAF in de armste landen van de wereld om mensen in de meest afgelegen gebieden te bereiken. MAF vliegt voor noodhulp, ontwikkelingswerk, medische vluchten en het Evangelie. MAF Nederland richt zich voornamelijk op fondswerving en het uitzenden van medewerkers (voornamelijk piloten). Kijk voor meer informatie op www.maf.nl

Meer informatie over het programma volgt.

AANMELDEN 
Je kunt je alvast aanmelden via dit aanmeldformulier.

PRAKTISCHE INFORMATIE         
Deelname is gratis. Vanwege het interactieve karakter is er een maximum van 50 deelnemers. Kijkje in de keuken is toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland en NLFL. Na aanmelden ontvang je een Zoomlink om deel te kunnen nemen. De sessie wordt niet opgenomen.

MEER INFORMATIE 
Neem voor meer informatie contact op met Nicole Mooij via mooij@goededoelennederland.nl.

OVER KIJKJE IN DE KEUKEN 
Goede Doelen Nederland heeft het programma Kijkje in de keuken van Nederland Filantropieland online voortgezet. Elke derde dinsdag van de maand nodigen we een goed doel uit om over een actueel thema op het gebied van fondsenwerving te vertellen. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.


[ssba]