21 mrt 16:00 uur - 17:30 uur Overzicht

Kijkje in de keuken van… Han Valk! Voor ondernemers/ZZP'ers

Op donderdag 21 maart organiseert het Ondernemers Netwerk van Nederland Filantropieland een kijkje in de keuken speciaal voor zelfstandig ondernemers, bij niemand minder dan Han Valk – Fundraising Consultancy, expert in Institutionele en Vermogensfondsenwerving.

Han is een senior fondsenwervende consultant met meer dan 10 jaar internationale non-profit managementervaring. Als consultant was hij actief voor verschillende non-profitorganisaties op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, duurzaamheid en wereldwijde gezondheid.

Han Valk is 3,5 jaar geleden als eenmanszaak gestart en inmiddels uitgegroeid tot een fundraising consultancybureau met 8 medewerkers en een dependance in de VS met opdrachtgevers in 25 landen. Hoe is zijn reis als ondernemer gegaan? En welke moeilijke beslissingen heeft hij moeten nemen om succesvol te zijn?

Ben je ook benieuwd naar het verhaal van Han Valk? En welke leerpunten en adviezen hij over het ondernemerschap gaat delen? Schrijf je dan snel in voor deze bijeenkomst!

16:00 Ontvangst en introductie
16:15 Han Valk over zijn reis als ondernemer
17:00 Vragenrondje
17:30 Borrel

Werk jij als ondernemer in de sector en ben jij ook benieuwd naar het verhaal van Han over ondernemerschap in de wereld van fondsenwerving?

Meld je aan door bovenaan de pagina ”ik ben erbij” aan te vinken.

Om je aan te kunnen melden moet je inloggen op je NLFL account. Nog geen account? Registreer je hier gratis.