05 feb 14:30 uur (ontvangst) - 17:00 uur Overzicht

Kijkje in de Keuken van… HRIF Global Aid! Alleen voor leden

Op dinsdagmiddag 5 februari mogen de leden van Nederland Filantropieland een kijkje in de keuken nemen bij HRIF Global Aid (Stichting Humanitaire Hulpgoederen) in Weesp. HRIF richt zich op het inzamelen van zogenaamde Gifts in Kind (hulpgoederen), het transport en het uitdelen van deze goederen.

Misschien heb je nog niet eerder van ze gehoord, maar het betreft een indrukwekkende vrijwilligersorganisatie die sinds 1997 aan meer dan 15.000 transporten wereldwijd heeft meegewerkt om kwetsbare groepen te ondersteunen. En HRIF is een organisatie die met de kleinste èn grootste bedrijven in ons land samenwerkt! Oprichter Max Veenstra vertelt ons over zijn samenwerking met bedrijven en hij neemt ons mee in zijn grotere successen èn leermomenten. Een inspirerend kijkje om het jaar goed mee te beginnen en waarbij we ook nog eens de handen uit de mouwen steken!

14.30 uur Ontvangst met koffie/thee en introductie
15.00 uur Korte rondleiding door de loods met toelichting op logistiek proces
15.30 uur Presentatie over de wijze waarop HRIF samenwerkt met bedrijven en sponsoren. Max Veenstra vertelt ons over de belangrijkste learnings, enkele tops (en flops) door de jaren heen. Als je samenwerkt met grote en kleine bedrijven – als een relatief low key merk als HRIF – waar moet je dan op letten? En waarom doen de bedrijven mee en wat kunnen wij daaruit leren?
16.00 uur Handen uit de mouwen!
17.00 uur Einde

Ben je lid van Nederland Filantropieland en ben jij er graag bij op 5 februari? Vink bovenaan de pagina eenmaal ”ik ben erbij” aan. Je ontvangt automatisch een bevestiging. Voor vragen kun je contact opnemen via info@nlfl.nl.


LET OP: Heb jij je aangemeld, maar ben je onverhoopt verhindert? Meld je dan a.u.b. op tijd af door ”ik ben erbij” weer uit te vinken! De Kijkjes in de Keuken van… worden volledig georganiseerd door vrijwilligers. Bovendien is er beperkt plek en kunnen wij bij een tijdige afmelding iemand anders nog gelukkig maken. Bij niet tijdig afmelden zijn wij dan ook – ongeacht de reden – genoodzaakt 50 euro kosten in rekening te brengen.