Kijkje in de keuken van … Nationaal Park de Hoge Veluwe Alleen voor leden

Dit Kijkje zit helaas al helemaal vol. Wil je op de wachtlijst? Meld je dan op de reguliere manier aan. Zodra er plek vrij is gekomen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

De groene schatkamer van Nederland wordt het ook wel genoemd. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten en het Park herbergt uiterst zeldzame Rode Lijst-soorten. Samen met het Jachthuis Sint Hubertus, het Museonder museum, Kröller-Müller Museum, de beeldentuin en het nieuwe ‘Hart’ vormt het park een unieke en (inter)nationaal befaamde combinatie van natuur, kunst en architectuur.

Maar weinig mensen weten dat Het Nationale Park De Hoge Veluwe een particulier grondbezit en een zelfstandige stichting is die slechts in beperkte mate gebruik maakt van overheidssubsidies. Bedrijven en particulieren helpen met hun steun mee aan het realiseren van de duurzame toekomst van het Park.

Met een lunch, presentatie , benen op tafel sessie en een unieke rondleiding met Landrovers laat Harald de Boer, Adjunct-directeur fondsenwerving, je kennismaken met de organisatie en meedenken over fondsenwerving voor dit unieke pareltje van Nederland. Meld je aan voor dit bijzondere kijkje. Gegarandeerd dat je het weekend inrijdt met een dosis inspiratie en frisse wind in de bol!

Programma vrijdagmiddag 15 juni:
11.30 – 12.30u: ontvangst en kennismaking tijdens lunch
12.30 – 13.15u: presentatie Harald de Boer, adjunct-directeur Stichting het Nationaal Park De Hoge Veluwe
13.15 – 14.15u: benen op tafel sessie
14.15 – 15.15u: rondleiding door het Park met landrovers
15.15 – 15.30u: afronding

Max. 20 deelnemers. Meld je dus snel aan!

Indien je dieetwensen of voedsel allergieën hebt, meldt dat a.u.b. meteen bij ons via info@nlfl.nl.