09 mrt 15:00 uur - 18:00 uur Overzicht

Kijkje in de keuken van … Open Doors

Hoe je ondanks een complex verhaal donateurs weet te binden …

De NLFL Commissie Ontmoeten heeft donderdagmiddag 9 maart een speciaal Kijkje in de keuken van … georganiseerd. We zijn dit keer te gast bij Open Doors. Een bijzondere organisatie gevestigd op een verborgen locatie aan de rand van Ermelo. Al jaren zetten zij zich in voor christenen, die om hun geloof vervolgd of verdrukt worden. Zo smokkelen zij bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Geen ongevaarlijk werk!

Open Doors wordt gesteund door een grote en trouwe groep donateurs. Maar hoe doe je dat nu: hoe betrek je mensen bij een toch wel lastig en geheimzinnig onderwerp waarbij levens op het spel kunnen staan? En hoe verbind je mensen aan het werk van je organisatie als je maar beperkt kunt spreken over wat je doet? Robert van Boven (foto), hoofd fondsenwerving, deelt zijn ervaringen en neemt ons mee in de rijke historie van Open Doors met o.m. het verhaal van ‘God’s smuggler’, over oprichter Anne van der Bijl.

Een inspirerend kijkje, niet te missen!

Dit kijkje is alleen gratis toegankelijk voor leden van NLFL. Niet-leden betalen voorafgaand aan de bijeenkomst 50 euro als bijdrage in de kosten.