21 nov 16:00 (ontvangst) - 18:00 uur Overzicht

Kijkje in de Keuken van… Rode Kruis! meld je nu aan!

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand bij in de buurt. Om te helpen als je dat nodig hebt. Met onze vrijwilligers en Rode Kruis-verenigingen in 191 landen bereiden we mensen voor op mogelijke crisissituaties en zorgen we ervoor dat mensen in staat zijn zichzelf en anderen te helpen. Zo staat niemand er in tijden van nood alleen voor.

Het Rode Kruis heeft, met deze missie en visie in het vizier, een interessante slag gemaakt rondom lokale fondsenwerving. Nieuwsgierig naar deze nieuwe koers? Kom dan op bezoek bij het Rode Kruis op donderdag 21 november.

16.00 – 16.15 uur – ontvangst
16.15 – 16.45 uur – lokale fondsenwerving: een nieuwe koers door Marquerite Patiwael
16.45 – 17.15 uur – case/discussie
17.15 – 17.30 uur – rondleiding
17.30 – 18.00 uur – borrel in het werkcafé

AANMELDEN LEDEN
Log in op je NLFL account en vink hierboven ‘’IK BEN ERBIJ’’ eenmaal aan. Je ontvangt automatisch een bevestiging in je mail.

AANMELDEN BEZOEKERS
Koop hier voor een bescheiden bijdrage van 10 euro een ticket.