06 jun 14:30 uur (ontvangst) - 16:30 uur Overzicht

Kijkje in de Keuken van… Scouting Nederland!

Op donderdag 6 juni mag Nederland Filantropieland een kijkje in de keuken nemen van… Scouting Nederland op Scoutinglandgoed Zeewolde!

In juni 2015 opende Scouting Nederland het Scoutinglandgoed Zeewolde. Een unieke plek voor evenementen en kamperen midden in de natuur gerealiseerd met behulp van veel vrijwilligers. Met de bijdrage van de Postcode Loterij realiseert Scouting Nederland nu het Avonturenhuis op het landgoed, een verblijfsaccommodatie die het mogelijk maakt dat elk kind, met en zonder beperking, samen kan komen kamperen.

Tijdens dit kijkje in de keuken neemt Fedde Boersma, directeur Scouting Nederland, jullie mee in het verhaal over de realisatie van het landgoed, van de financiering tot het daadwerkelijk inrichten, en zijn we bevoorrecht met een rondleiding over het landgoed. Meld je snel aan voor een heerlijk zomers kijkje!

Programma:

14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: verhaal ontwikkeling Scoutinglandgoed en organisatie
15.30 uur: vrijwilliger van evenementen aan het woord
16.00 uur: rondleiding
16.30 uur: borrel

Ben je er graag bij? Log in op je account en klik hierboven eenmaal op ”ik ben erbij”. Je ontvangt automatisch een bevestiging. Nog geen account? Registreer je hier gratis.