Kijkje in de Keuken van… VSBfonds! Alleen voor leden

De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar info@nlf.nl. We kunnen niet garanderen dat er nog plaats vrij komt, maar mocht dit het geval zijn dan nemen we direct contact met je op.

VSBfonds bestaat sinds 1990 en is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds ondersteunt initiatieven voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken.

Impact wordt voor het werk van het VSBfonds een steeds belangrijker graadmeter. We maken tijdens dit Kijkje dan ook graag gebruik van de gelegenheid om je meer te vertellen over hoe het VSBfonds omgaat met impactmeting. Daarnaast hebben we een gastspreker van het Erasmus Impact Centre die iets vertelt over verschillende manieren van impact meten en evalueren.

Kortom, weer een ontzettend leuk en nuttig Kijkje in de Keuken! Lid van NLFL en ben je er graag bij? Klik hierboven eenmaal op ”ik ben erbij”. Je ontvangt automatisch een bevestiging.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
14.00 uur: Ontvangst
14.15 uur: Welkom
14.20 uur: Korte algemene presentatie VSBfonds (Steffen de Wolff)
14.30 uur: Presentatie Impact meten bij VSBfonds (Margriet van Diggelen, impact coördinator VSBfonds)
15.00 uur: Pauze
15.15 uur: Presentatie Erasmus Impact Centre (Marjelle Vermeulen, social impact researcher)
16.00 uur: Aangeklede borrel