31 okt 16:00 uur - 20:00 Overzicht

Live Kennis Event 2019

Op donderdag 31 oktober 2019 nodigen we je van harte uit bij Kanaal30 in Utrecht voor alweer het vierde Live Kennis Event van Nederland FIlantropieland!

Tijdens het Live Kennis Event geeft een selectie van sprekers van ons webinar-programma 2019 (en een aantal nieuwe!) in twee rondes een verdiepende, interactieve workshop waar jij je vooraf voor kunt inschrijven. Het event is een mooie gelegenheid om sprekers van het webinar-programma van het afgelopen jaar nog eens te zien – alleen dan live en net even anders!

Het wordt een boeiende middag die volledig in het thema staat van het delen van kennis en inspiratie. De workshops zijn intiem en interactief, dus er is volop ruimte om jouw prangende vragen te stellen. We sluiten af met een heerlijke en gezellige (netwerk)borrel!

Deelname bedraagt 25 euro (excl. 21% BTW). Leden van NLFL kunnen gratis deelnemen. Je kunt bij het aanmelden meteen twee workshop-voorkeuren doorgeven, plus een derde (reserve) voorkeur. We doen ons uiterste best om je bij jouw twee favoriete workshops in te delen. De indeling wordt kort voor aanvang van het event bekend gemaakt.


Wil je meer weten over deze mooie nieuwe locatie? Kijk op https://kanaal30.com/