Nassau Masterclass: Great Fundraising

Wil je je inkomsten uit fondsenwerving substantieel laten groeien en hierdoor jouw doel sneller bereiken? Kom dan naar de ééndaagse Masterclass ‘Great Fundraising’ door Alan Clayton (voertaal Engels)

Deze masterclass is een uitstekende gelegenheid om er achter te komen welke organisatiecultuur, intern draagvlak en leiderschap er nodig is om van jouw organisatie een ‘Great Fundraising’ organisatie te maken. ‘Great Fundraising’ draagt bij aan het aanbrengen van focus in je organisatie, het verhogen van de fondsenwervende inkomsten en het vergroten van de impact, en dat al binnen enkele jaren.

Gevormd door een unieke mix van academisch onderzoek en case studies uit de hele wereld gecombineerd met de expertise van Alan Clayton, kan je een zeer praktische en informatieve masterclass verwachten. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een toolkit om het geleerde zo snel mogelijk in de praktijk te brengen.

Trainers: Alan Clayton en Hans Broodman

Deelname aan deze masterclass kost € 575 (excl. 21% BTW). Bij deelname aan 2 of meer trainingen uit het Nassau Talent Development Programma in hetzelfde jaar ontvang je een korting.