Nationale Vakdag Fondsenwerving Extern

De 12e editie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving mag ook dit jaar weer nationale en internationale sprekers verwelkomen op donderdag 28 maart 2019. Eerder werden namen als Adjiedj Bakas en Steven Van Belleghem al aangekondigd, inmiddels zijn er tientallen andere sprekers aan het programma toegevoegd. Naast de sprekersslots is er ruimte voor meer dan dertig rondetafelsessies en plek om te netwerken op de beursvloer.

Presentaties
Fondsenwervend Nederland heeft op eerdere edities van de Nationale Vakdag al kunnen kennismaken met talloze internationale sprekers zoals Alan Clayton en Daryll Upsall. Ook dit jaar zijn er weer een flink aantal internationale topsprekers aanwezig zoals de Vlaamse marketinggoeroe Steven van Belleghem over de zeer sterke combinatie tussen artificiële intelligentie en menselijke vaardigheden binnen klantrelaties. Maar ook Tony Myers uit Canda en Jacob Finnbjørn Møllemose uit Denemarken zijn van de partij.

Een flink aantal van de ruim 30 presentaties richt zich op technologische ontwikkelingen binnen de fondsenwervingssector. Zoals de sessies over de inzet van ABN Amro’s Tikkie bij het werven van donaties, het krijgen van maandelijkse donaties via social media en het inrichten van een digitale donorjourney.
Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor onderwerpen zoals wet- en regelgeving, vrijwilligers activeren, het inzetten van direct mail en is er een geheel nieuwe toevoeging aan het programma: een Innovatie Bootcamp, een extra lange sessie.

Ronde tafels
Voor extra verdieping zijn er 32 rondetafelsessies waar de bezoeker met collega’s uit het vakgebied in gesprek gaat over specifieke onderwerpen. Experts uit de sector begeleiden gesprekken. Een miniselectie uit de onderwerpen: werven binnen de Christelijk achterban, de omgang met je bestuur of raad van toezicht, samenwerking met bedrijven, de donorjourney, opleidingen, innovatie met de blockchain enz.
Beursvloer

Ook dit jaar is de beursvloer weer gevuld met vele leveranciers binnen de fondsenwervende sector, die er hun kennis, expertise en ervaring delen met de naar verwachting meer dan 1.000 bezoekers van de Nationale Vakdag Fondsenwerving.

Bekijk het volledige programma en meld je aan op de website van de Nationale Vakdag Fondsenwerving.