29 okt 10:00 uur - 18:00 uur Overzicht

Online Kennis Festival Schrijf je nu in!

Goede Doelen Nederland en Nederland Filantropieland nodigen jou van harte uit voor het Online Kennis Festival op donderdag 29 oktober 2020!

Het Online Kennis Festival is een dag die volledig in het teken staat van kennisdeling en inspiratie. We hebben een boordevol programma met onder andere 12 workshops met thema’s als marketing en fondsenwerving in crisistijd, impact meten en fondsenwervingstrends. Inschrijven voor het festival kan vanaf vandaag. Mis het niet!

Programma
10:00 – 11:00 uur Kick off-webinar

13:00 – 13:50 uur Workshopronde 1
14:00 – 14:50 uur Workshopronde 2
15:00 – 15:50 uur Workshopronde 3
16:00 – 16:50 uur Workshopronde 4

17:15 – 18:00 uur Afsluiting: De Grote Fondsenwerving Quiz

Je kiest zelf voor welke onderdelen je je inschrijft. Bekijk hier uitgebreide informatie over het hele programma.

Het Kennis Festival is gratis toegankelijk voor leden van Nederland Filantropieland en Goede Doelen Nederland. Je bent lid als jouw organisatie aangesloten is bij Goede Doelen Nederland of Nederland Filantropieland, of wanneer je op persoonlijke titel aangesloten bent bij Nederland Filantropieland. Ben je geen lid? Ook dan ben je van harte welkom. Je betaalt dan 20 euro (excl. 21% BTW) voor deelname. Je ontvangt na aanmelding een factuur. Lees hieronder alles over aanmelden.

AANMELDEN

Aanmelden voor het Kick off webinar
Meld je HIER kosteloos en eenvoudig aan voor het kick off-webinar. Je ontvangst automatisch een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Aanmelden voor Workshops en Fondsenwerving Quiz
Mail ons de workshops waaraan je wil deelnemen o.v.v. je naam, e-mail en telefoonnummer. Geef dan ook direct aan of je mee doet aan de Fondsenwerving Quiz. Een week voor het festival ontvang je de link(s) naar de workhops(s) en informatie over de quiz (indien je je hiervoor hebt aangemeld).

Inschrijven voor workshops en Fondsenwerving Quiz kan je door te mailen naar: AANMELDEN@GOEDEDOELENNEDERLAND.NL

De workshops vinden plaats via Microsoft Teams en er is een maximum van 30 deelnemers per workshop. Je ontvangt voor aanvang van het Festival de deelnamelink per e-mail. Vol is, helaas, vol.

Let op: Alle workshops worden opgenomen. Je kan de workshops die je hebt gemist, dus achteraf terugkijken. Bij aanmelden ga je akkoord met het opnemen en achteraf delen van de opname van de workshops.


We kijken ernaar uit om je (weer) te zien! Heb je naar aanleiding van deze informatie misschien een vraag over het programma, de aanmeldprocedure, of anderszins? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Nicole Mooij & Jur Venema
Organisatie Online Kennis Festival 2020

E. mooij@goededoelennederland.nl
E. venema@goededoelennederland.nl
T. 020-422 99 77