24 jun 15:30 - 17:15 uur Overzicht

Online netwerkcafé voor leden

ONTMOET JE COLLEGA’S IN HET ONLINE NETWERKCAFÉ
Helaas kunnen we elkaar nog (even) niet live ontmoeten dus we gaan online netwerken. Veel van onze kennissessies zijn ondanks de corona doorgegaan, maar het persoonlijke contact is in online varianten toch lastiger te faciliteren. En toch gaan we het proberen omdat juist dat persoonlijke contact de kracht van een vereniging is. Door te netwerken, elkaar beter te leren kennen en samen op te trekken krijg je nieuwe inzichten en perspectieven. En je houdt er ook nog eens leuke en nuttige contacten aan over. In het netwerkcafé kan je in twee rondes van 30 minuten op een actieve en laagdrempelige manier in gesprek gaan met collega’s.

PROGRAMMA
15.30 – 15.35 uur – Opening door Margreet Plug

15.35 – 15.55 uur – Netwerken volgens Judith Schmitz

Judith Schmitz kent de sector goed door haar jarenlange werk bij het Liliane Fonds als hoofd algemene zaken, manager planning monitoring & evaluation en hoofd bedrijfsvoering & organisatieontwikkeling. In 2019 heeft ze haar droom verwezenlijkt en de sociale onderneming Ohmygood opgericht. Op de website Ohmygood zijn producten te koop van aanbieders die gedreven zijn door het maken van maatschappelijke impact. Judith kent, als lid van de review board van Code Sociale Ondernemingen, de uitdagingen en dilemma’s van deze ondernemers goed. In deze presentatie vertelt Judith hoe belangrijk het inzetten van netwerken is voor haar onderneming en voor Impactmakers.

16.00 – 16.30 uur: Breakout Rooms ronde 1

De Business Lounge: Het bedrijfsleven trekt zich terug, contacten verwateren en samenwerkingen lopen dood. Hoe pak je de draad weer op, hoe reactiveer je jouw netwerk en vind je weer aansluiting bij bedrijven?
De Toolbox: Dit afgelopen jaar hebben we veel geleerd van het organiseren van online meetings en bijeenkomsten. We bespreken de lessen, tips, kansen en innovaties die online meetings en events met zich meebrengen inclusief de tools die daarbij horen.
De Bar: Aan de bar nemen we het leven wat minder serieus. Doe die agenda dicht en praat bij aan de bar met je collega’s. De bar is tijdens het hele event te bezoeken.
De Skybox: In de Skybox kijken we met een brede blik op de goededoelensector. Wat speelt er in de sector waar goede doelen in de toekomst rekening mee moeten houden? En welke spelers hebben we hierbij nodig? Aan de hand van een poll onder de deelnemers, bespreken we de twee belangrijkste uitdagingen.
De Situation Room: Organisaties signaleren een grotere toestroom aan negatieve reacties op social media kanalen. Hoe ga je om met deze ‘’verharding’’ en hoe manage je effectief de conversatie? Deel ervaringen en mogelijke oplossingen in de Situation Room.
De Balie: Meerdere stellingen over marketing en fondsenwerving worden aan de deelnemers voorgelegd. We dagen je uit om de discussie aan te gaan.

16.35 – 17.05: Breakout Rooms ronde 2
Kies voor de tweede ronde nogmaals uit bovenstaande opties.

17:05 – 17.10: Centrale afsluiting

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven via aanmelden@goededoelennederland.nl. Geef daarbij direct aan bij welke Breakout room (per ronde) je aanwezig wil zijn.

Naam:
Organisatie:
Email:
Keuze ronde 1:
Keuze ronde 2:

Je ontvangt enkele dagen voor aanvang de deelnamelink.
Neem voor vragen contact op met Jur Venema, venema@goededoelennederland.nl

We zien je graag nog voor de zomer in het Online netwerkcafé!