19 jun 16:30 uur - 19:00 uur Aanmelden Op weg naar huis ... Overzicht

Op weg naar huis … netwerkbijeenkomst voor directies en bestuurders

Na het succes van de eerste sessie organiseren we 19 juni een volgende “op weg naar huis” netwerkbijeenkomst speciaal voor directies en bestuurders van filantropische initiatieven. Een mooie gelegenheid om collega directeuren/bestuurders te ontmoeten en nader kennis te maken met onze organisatie.

We zijn in het Huis van Nederland Filantropieland in Utrecht. Spreker is Madelon van Leeuwen (foto), Private Asset Manager Charitas van ING. Zij zal in de rol van moderator met je van gedachten wisselen over het verantwoord omgaan met vermogen. Vragen die aan de orde komen gaan over de duurzame inzet van vermogen, de controverse rondom het hebben van (belegd) vermogen en het maken van verantwoorde keuzes rondom het beheer van vermogen en communicatie daarover met jouw achterban. Wij zorgen uiteraard voor een drankje en hapje.

Voor een optimale voorbereiding nodigen wij deelnemers uit om vragen die leven rondom het thema alvast per mail aan ons te stellen.

Ben je directeur/bestuurder van een goed doel? En wil je graag aanwezig zijn en heb je (nog) geen persoonlijke uitnodiging voor deze sessie ontvangen? Je bent uiteraard van harte welkom! Neem even contact op met Hanneke Lenkens, onze directeur voor nadere informatie.


Nederland Filantropieland verbindt mensen die bijdragen aan een gezond filantropieklimaat.


Deel deze pagina!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone