11 jan 19:00 uur Overzicht

Open avond Fundraising Grantmaking & Sponsoring Windesheim

Woensdag 11 januari a.s. organiseert hogeschool Windesheim te Zwolle een Open Avond voor belangstellenden. Een breed scala aan cursussen en (deeltijd-)opleidingen presenteert zich die avond aan het publiek. Het cursusaanbod Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S) zal die avond bovendien aan cursisten die recent succesvol hebben deelgenomen, de behaalde certificaten FG&S uitreiken. 

In 2017 biedt Windesheim gedurende de maanden februari tot en met april bij voldoende belangstelling opnieuw het cursusprogramma FG&S aan.

“De belangstelling voor de cursus was het afgelopen najaar ongekend goed en ook voor komend jaar komen de aanmeldingen nu al weer binnen, zodat we wellicht komend voorjaar opnieuw met een groep kunnen starten. Windesheim kiest bewust voor niet te grote groepen, om een optimale interactie tussen cursist en docent te bereiken. Cursisten zijn erg lovend hierover en ook over de balans in de inhoud van de modulen. En snelle aanmelders pakken vóór 1 januari a.s. nog een vroegboekkorting mee”, aldus projectleider FG&S Bert Sleijster.

 

Bezoekers zijn welkom op 11 januari v.a. 19.00 uur.