29 sep 10:00 uur - 17:00 uur Overzicht

Partindag 2018 Extern

Spetterende, oergezellige, informatieve Partindag 2018!

Dit wordt weer een ouderwets drukke, gezellige dag met interessante sprekers, inspirerende workshops, een informatieve markt en vooral: veel onderlinge contacten. Er is een scala aan onderwerpen: dus voor ieder wat wils. De dag wordt gesponsord door Wilde Ganzen.

Programma
Het programma van 2018 is behoorlijk uitgebreid. Naast het plenaire programma aan het begin van de dag en bij de sluiting, zijn er negen parallelsessies in de ochtend en maar liefst tien ‘s middags.

In deze spreadsheet treft u de voorlopige programmastructuur aan. De zaalindeling kan nog wijzigen.
In dit bestand vindt u een een korte beschrijving van de verschillende programma-onderdelen. Omdat nog niet alle beschrijvingen beschikbaar zijn wordt dit document regelmatig bijgewerkt.

De kosten van de dag (bijdrage in de lunchkosten) bedragen € 7,50 per persoon voor organisaties die lid zijn van Partin of in de afgelopen periode een samenwerkingsverband met Wilde Ganzen hebben gehad. Voor  € 15,-per persoon gerekend. Voorinschrijving is verplicht. Aan de deur betaal je  € 20,-.


Partin is een Nederlandse maatschappelijke brancheorganisatie die zich inzet voor de belangen van particuliere initiatieven werkzaam binnen ontwikkelingssamenwerking.