21 mei 15:30 uur (ontvangst) Save the date! Overzicht

Samenwerken met bedrijven! themabijeenkomst

Maatschappelijk betrokken ondernemen is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Onder druk van consumenten besteden bedrijven steeds meer aandacht aan de duurzaamheid en rechtvaardigheid van hun eigen productieketen, maar ook aan hun rol in de maatschappij. Bij de keuze voor een werkgever, kijken werknemers steeds vaker naar het maatschappelijk profiel van een bedrijf. Consumenten geven massaal aan dat zij het liefst producten van een bedrijf kopen dat zich maatschappelijk verantwoord gedraagt.

Een van de manieren waarop bedrijven inspelen op deze signalen, is door samen te werken met goede doelenorganisaties. Maar hoe ontstaan deze samenwerkingen en hoe maak je ze – voor beide partijen – succesvol?

Op dinsdag 21 mei 2019 organiseren Nederland Filantropieland en De Toekomst van Fondsenwerving (DTVF) de themabijeenkomst “Samenwerken met het bedrijfsleven”. In vier kwadrant-sessies worden interessante praktijkcases besproken en bediscussieerd onder leiding van een ervaren spreker.  De praktijkvoorbeelden worden toegelicht door vertegenwoordigers van zowel het bedrijf, als het goede doel en er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Zo ga je aan het einde van de middag naar huis met concrete voorbeelden, praktijkkennis en een nieuwe dosis inspiratie.

Een niet-te-missen bijeenkomst! Leg de datum alvast vast in je agenda. Aanmelden kan binnenkort.