Starten met Grote giftenwerving

Het werven van grote giften bij vermogende particulieren wordt steeds vaker door fondsenwervende non-profit organisaties ingezet om extra inkomsten te genereren.

Maar waar begin je nu eigenlijk en welke stappen zet je (intern) om tot een eigen succesvol grote giftenprogramma te komen? En welke juist niet?

Tijdens de training staat de voorbereiding op het ontwikkelen van relaties en het aangaan van contact met grote gevers centraal. Een goede eerste indruk kun je immers maar één keer maken! Tijdens de training leer je snel en effectief te starten met het werven van grote giften. Praktische toepasbaarheid en het intensief delen van kennis en ervaring staan voorop. Je ontdekt de do’s & don’ts in de voorbereiding, maar ook om ‘geven’ te bekijken vanuit het perspectief van de grote gever. Onmisbare kennis om tot vruchtbare relaties met gevers te komen.

Met handige tools en modellen, case studies en de jarenlange ervaring van onze fondsenwervers leer je snel hoe je grote giften werving tot een succes kunt maken.