01 okt 13:00 uur (inloop) Overzicht

Studiemiddag: ”Wat heeft de overheid voor u in petto?”

De afgelopen periode is tal van nieuwe wetgeving van kracht geworden of in de maak. Wetgeving die is bedoeld om uitvoering te geven aan politieke wensen op het terrein van privacy, veiligheid, consumentenbelang en fiscaliteit. Veel van deze maatregelen hebben ingrijpende consequenties voor organisaties in de filantropie. Soms bedoeld, maar vaak ook onbedoeld.

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseert het Gezelschap Filantropie vanuit het auditorium van de Postcode Loterij in Amsterdam een unieke studiemiddag onder het mom ‘’Wat heeft de overheid voor u in petto?’’.

Tijdens deze middag praten een aantal specialisten u bij over de inhoud van bepaalde wetgeving en de consequenties daarvan voor uw organisatie. De sprekers zijn experts vanuit branche organisaties, departementen en adviesbureaus. Elk geven zij een beknopte, heldere presentatie waarin u voorgelicht wordt over de betreffende onderwerpen en zij zo veel mogelijk de brug maken naar de praktijk.  De middag wordt voorgezeten door mevr. Petra Hoogerwerf (Veleda), zakelijk adviseur en ervaren keynote speaker, onder meer bekend als auteur van ‘Luchtig Piekeren’, ‘Échte winst’, en ‘Vonk!’. Tijdens het programma is er volop ruimte voor interactie.

Deze bijeenkomst is zeer interessant voor toezichthouders, besturen en directies van goede doelen organisaties en andere professionals uit de filantropische sector die goed voorgelicht willen worden over deze specifieke thema’s.

Voor meer informatie over de sprekers en het volledige dagprogramma kunt u hier terecht.

Deelname bedraagt 75 euro. Leden van Nederland Filantropieland kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen.

AANMELDEN

Bent u lid van Nederland Filantropieland? Bestel hier uw ticket.

Bent u geen lid van Nederland Filantropieland? Bestel hier uw ticket.