Succesvol Contact met Grote Gevers Extern

Het succes van grote giftenwerving schuilt voor een belangrijk deel in het contact dat je met grote gevers hebt. Alleen, iedere grote gever is uniek. Zijn of haar wensen over het contact dus ook. Hoe ga je daarmee om? Hoe krijg je een antwoord op jouw specifieke vragen, of tips voor de punten waar jij tegenaan loopt in dit contact? Daar gaan we je mee helpen!

Wat gaan we doen?
Voorafgaand aan de training kun je al je prangende vragen bij ons indienen. Dat wil zeggen: vragen over contact met grote gevers, gerelateerd aan wervingsstrategieën, filantropie desks en direct contact met grote gevers. Vervolgens richten wij daar het programma op in. Juist omdat contact met grote gevers zo individueel bepaald kan zijn, stellen we niet zozeer algemene vraagstukken centraal, maar juist die van jou!

Leerdoelen van de training
• hoe je succesvol in contact komt met grote gevers via je wervingsstrategie,
• hoe je succesvol contact met grote gevers hebt via filantropie desks van banken,
• en hoe je succesvol wordt in direct contact met grote gevers.

Wie geeft de training?
Deze training wordt gegeven door onze expert Vera Peerdeman, samen met Frank Aalderinks van ABN AMRO en Gerbren Deves van Artsen zonder Grenzen. Vanuit haar jarenlange ervaring met grote giftenwerving kan Vera je precies vertellen hoe je grote giftenwerving succesvol maakt. Vera spreekt jaarlijks met zowel non-profit organisaties als grote gevers en weet als geen ander hoe je kunt aansluiten op de wensen en verwachtingen van grote gevers en hoe je vruchtbare relaties met hen opbouwt.

Frank’s ervaring met grote gevers is veelzijdig en interessant. Als fondsenwerver heeft hij ervaring opgedaan bij de Regenboog Groep en Artsen zonder Grenzen, waar hij veelvuldig in contact was met grote gevers. Sinds een aantal jaren werkt hij bij de filantropie desk van ABN AMRO MeesPierson en adviseert hij vermogende klanten over de wijze waarop zij hun vermogen kunnen delen met non-profit organisaties. Frank beantwoordt tijdens de training de vragen over succesvol contact met grote gevers via filantropie desks.

Al meer dan 12 jaar werkt Gerbren bij Artsen zonder Grenzen. Hij is daar de coördinator van het relatiemanagement met grote gevers. Vanuit die rol is hij veelvuldig in contact met grote gevers. Zijn kennis over de kansen en uitdagingen die komen kijken bij grote giftenwerving is zeer uitgebreid en interessant. Hij kan je veel kneepjes uit het vak leren. Gerbren beantwoordt tijdens de training de vragen over direct contact met grote gevers en hoe je hierin succesvol kunt zijn.

Aanmelden kan via bovenstaande button.