Succesvol opzetten van grote giften campagnes

Heeft jouw organisatie de ambitie om haar werk écht naar een hoger plan te tillen? Overweeg dan eens een grote giften campagne. Test of jouw organisatie hier klaar voor is en leer aan de hand van Nederlandse casestudies de twaalf stappen die leiden naar succes.

NIEUW: Gratis consult bij iedere training!
Trainingen leveren veel nieuwe kennis op. Het liefste breng je het meteen de volgende dag in de praktijk. Daar richten we onze trainingsdagen op in. Maar we helpen je ook graag vooruit na de training. Met die ene prangende vraag, die je op de weg naar huis nog bedacht. Met dat ene lastige punt dat je zelf maar niet kunt oplossen. Als klankbord bij de uitvoering van je werk. Of als duwtje in de rug, als je toch niet na de trainingsdag kon starten. Na iedere training ontvang je een gratis telefonisch consult.

Trainer
Vera Peerdeman (Nassau)

Deelname aan deze training kost € 575 (excl. 21% BTW). Bij deelname aan 2 of meer trainingen uit het Nassau Talent Development Programma in hetzelfde jaar ontvang je een korting. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kosteloos annuleren van de deelname is mogelijk tot uiterlijk twee weken voor de training. Bij
afmeldingen die deze termijn overschrijden zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.