13 sep 15:30 uur Overzicht

Watt’s up! Mini masterclass OGSM methodiek; maak je Businessplan op 1 A4! Extern

Heb jij ook zo’n moeite om je plannen concreet te maken en te monitoren? Kom dan op 13 september naar de Watt’s up! en maak kennis met de OGSM methodiek! 

Er zijn veel plannen. En weinig goede plannen. In veel organisaties wordt veel tijd besteed aan dikke jaarplannen die vervolgens nauwelijks worden gelezen en slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd. Met OGSM (Objective, Goals, Strategies, Measures) maak je een Businessplan op 1 A4. De OGSM methodiek helpt om dromen, ideeën en plannen zo concreet te maken dat ze ook gehaald worden. Want dromen of plannen hebben is leuk, maar goede plannen hebben en deze waarmaken is nog veel leuker.

Roland van Maanen van Business Openers komt naar het Smart Data Center om uit te leggen hoe OGSM werkt en hoe je jouw plannen vervolgens kunt monitoren. Zo krijg je concrete handvatten om direct met de methodiek aan de slag te gaan!

Kom op donderdag 13 september naar deze mini masterclass! Vanaf 15:30 uur ben je van harte welkom op de Wattbaan in Nieuwegein. Deze kennissessies zijn gratis toegankelijk voor iedereen die in de non-profit sector werkzaam is. Aanmelden kan ook al via bovenstaande button! De officiële uitnodiging volgt binnenkort.


Met grote regelmaat organiseert ifunds, maatschappelijk partner van Nederland Filantropieland, kennissessies over onderwerpen die hun klanten echt bezighouden. Laat hen vooral weten waar jij behoefte aan hebt of wie jij graag aan de tand zou willen voelen en neem contact op via wattsup@ifunds.nl.