Jubileum editie Leergang Nalatenschappen start in januari

Op donderdag 30 januari 2020 start in Amsterdam voor de tiende keer de Leergang Werving Nalatenschappen. Deze opleiding geeft deelnemers in zes lesdagen en twee coaching momenten, alle kennis, skills en netwerk die je nodig hebt om een goede professional in nalatenschappenwerving te worden. Deelnemers werken in de leergang direct aan een strategie, audit, of verbeterplan voor de eigen organisatie.

Grote organisaties als Hartstichting, Leger des Heils, Artsen zonder Grenzen, Greenpeace en de Dierenbescherming leiden hier hun medewerkers nalatenschappen op. Ervaren fondsenwervers uit middelgrote organisaties uit de charitatieve en maar ook uit culturele sector gebruiken deze opleiding om zich te specialiseren.

Heb je interesse? Laat het weten via arjen@arjenvanketel.nl. We kunnen je ook in contact brengen met een van de bijna honderd andere Nederlandse professionals die deze leergang eerder volgden.

Voor de nieuwe leergang zijn nog enkele plaatsen vrij. Mocht je willen deelnemen, of een collega willen interesseren, we kunnen je nu nog de vroegboekkorting aanbieden. Het volledige programma leest je hier.


Geplaatst/gewijzigd op 25 november 2019