Whitepaper: Fondsen Werven Met Evenementen

Fondsenwervende evenementen hebben aan de basis gestaan van de ontwikkeling van fondsenwerving als vakgebied. En ook nu hebben ze nog altijd een onmisbare plek in een fondsenwervende portfolio. Jaarlijks worden er alleen al in Nederland vele honderden kleine en grote fondsenwervende evenementen georganiseerd. Met sterk wisselende resultaten. Want zeker niet ieder initiatief heeft een opbrengst van vele miljoenen euro’s.

Evenementen gaan mee met de tijd en ontwikkelen zich dus continu. Wat zijn tegenwoordig de cruciale ingrediënten voor een succesvol evenement? Hoe past een evenement in de fondsenwervende strategie van een charitatieve organisatie? Wat zijn de valkuilen en hoe kan je die het beste omzeilen?

Dit whitepaper, geschreven door Kentaa in samenwerking met Walter van Kaam van FundraiserOnline, geeft antwoorden op deze vragen over event fundraising. Daarnaast bevat het veel praktische tips en inspirerende voorbeelden, waar zowel beginnende als ervaren fondsenwervende organisaties hun voordeel mee kunnen doen.

Download het Whitepaper hier!


Geplaatst/gewijzigd op 6 december 2016