SPIN: adviseurs in de wereld van vermogensfondsen

Lastig om te begrijpen hoe de wereld van vermogensfondsen in elkaar zit? Hulp nodig bij het werven van geld bij vermogensfondsen? Moeite om een bonafide adviseur op dit vlak te vinden?
Je kunt dan overwegen een adviseur in te schakelen die lid is van het netwerk SPIN – Supporting Philanthropy in the Netherlands.  Dit is een netwerk van zelfstandig adviseurs in de filantropie. Het SPIN-netwerk bestaat sinds april 2008 en telt 12 professionele adviseurs. Het zijn deskundigen op het gebied van zowel fondsenwerving en grantmaking (binnen- en buitenlandse vermogensfondsen) als (marketing)communicatie en organisatie.
De leden van het SPIN-netwerk beschikken ieder over ervaring in en/of kennis van specifieke werkterreinen zoals welzijn, cultuur, educatie, onderzoek, milieu, zorg, mensenrechten. De professionele adviseurs bezitten individueel en gezamenlijk aanzienlijke vakkennis en langdurige/relevante praktijkervaring. Ze leren van elkaar door samenwerking en door actieve uitwisseling van beroepsinformatie en ervaring.


Geplaatst/gewijzigd op 23 november 2016