Kom ook naar de speciale ‘Dutch Days’ tijdens het Internationale ISTR congres

Tijdens het congres van de International Society for Third Sector Research (ISTR) is er een speciaal programma georganiseerd voor de Nederlandse filantropie sector. Het ISTR congres is het enige en grootste internationale congres op het gebied van filantropie en civil society. Onderzoekers én filantropie-professionals uit de hele wereld komen tussen 10 en 14 juli naar Amsterdam om de nieuwste ideeën, onderzoek en best practices op het gebied van filantropie te presenteren en bespreken. Voor Nederlandse filantropie professionals belooft dit dus een zeer interessant en inspirerend event te worden.

Veel prominente wetenschappers uit Nederland op dit terrein zijn betrokken bij de invulling van het Nederlandse profiel van dit congres, dat voor het eerst (en voorlopig voor het laatst?) in Nederland wordt georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een sessie over samenwerken tussen bedrijfsleven, overheid en de filantropische sector, geleid door dr. Lonneke Roza, een sessie over belastingvoordelen voor geven, geleid door Prof. Dr. Sigrid Hemels en een sessie over nalatenschappen, geleid door Prof. Dr. Theo Schuyt. En natuurlijk niet te vergeten de inaugurele rede van Prof. Dr. René Bekkers ter aanvaarding van zijn ambt als Hoogleraar in de Filantropie op donderdag 13 juli. Bijna 800 wetenschappers leveren tijdens deze vier dagen een bijdrage door het geven van een presentatie over hun laatste inzichten en onderzoeksresultaten.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor geïnteresseerden uit de Nederlandse maatschappelijke sector.

Het Centrum voor Filantropische Studies heeft 100 plaatsen gereserveerd voor geïnteresseerde professionals. Voor deelname aan het congres vragen zij een bijdrage van € 650,-. Voor de ‘Dutch Days @ ISTR draag je € 375,- bij.

Wil je één van de twee dagen te komen? Dan bedragen de kosten €250,-.

Tot slot kun je ook aanwezig zijn bij één of enkele losse ronde tafels. In dat geval is je bijdrage € 75,-. Afgezien van deelname aan het congres, en eventuele lunches, koffiepauzes recepties draag je bij aan de organisatie van dit bijzondere evenement.

Klik HIER voor het volledige programma van ISTR.

Klik HIER om je aan te melden voor de ‘Dutch Days’ (10 t/m 13 juli 2018)

 

 


Geplaatst/gewijzigd op 6 juni 2018