Leden

Nederland Filantropieland is een community van betrokken mensen die als bestuurder, medewerker, dienstverlener of vrijwilliger actief zijn binnen de filantropie. Door samen te werken, kennis te delen en te werken aan de beste omstandigheden bevorderen zij het draagvlak voor de filantropie binnen de Nederlandse samenleving. Als lid heb je toegang tot het omvangrijke netwerk van kundige mensen en organisaties. Nederland Filantropieland organiseert door het hele land activiteiten en evenementen waar je zeer laagdrempelig in contact kan treden met leden en vakgenoten met zelfde interesses.


Per 1 mei 2020 zijn de vereniging Nederland Filantropieland en haar activiteiten ondergebracht bij Goede Doelen Nederland. Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende in Nederland gevestigde goede doelen. Eén krachtige brancheorganisatie voor goede doelen: dat is onze gezamenlijke ambitie. Goede Doelen Nederland kent geen lidmaatschap voor individuen, maar zij zullen zich wel kunnen blijven aansluiten. We stellen voorop dat iedereen welkom is en dat er wordt gekeken naar een passend aanbod voor de twee soorten leden van NLFL (individuen en organisaties). Kijk voor actuele informatie over het samengaan op deze pagina.


Met de onderstaande selectiecriteria zoek je eenvoudig één of meer van de NLFL leden met een openbaar profiel op, die op persoonlijke titel lid zijn en waarmee je contact kunt leggen.

Spring naar pagina:
1 2 3 4 5