Nederland Filantropieland zoekt Knowledge Champs! Iets voor jou?

Nederland Filantropieland lanceert 24 november een nieuw kennis-deel-ontmoetings-platform. Kennis over filantropie moet zo eenvoudig voor iedereen toegankelijk worden gemaakt volgens de koepel. Wij zijn voor het platform op zoek naar mensen die de verschillende onderdelen kunnen beheren.

Het platform bevat een kenniscentrum dat op verschillende manieren ontsloten kan worden: aan de hand van trefwoorden, FAQ’s en een thesaurus, ofwel een systeemlijst of een startpagina met onderwerpen. De kennis wordt aangeboden via white papers, verwijzingen naar websites en boeken, rapporten, onderzoeken, modellen, best practices en meer. Die content komt van leden, relaties, websites en uit literatuur.

Voor het beheren van de verschillende categorieën en subcategorieën op het platform worden mensen gezocht, leden en niet-leden. Inmiddels heeft zich al een tiental experts gemeld. De beheerders kunnen een of meer (sub)categorieën voor hun rekening nemen. De werkzaamheden bestaan uit het vergaren van actuele informatie, het beoordelen/filteren, eventueel kort inleiden of becommentariëren, en vervangen en ordenen binnen de categorie. Leden die actief zijn voor IF kunnen tot zestig procent korting krijgen op hun lidmaatschaps- of sponsorbijdrage.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Hanneke Lenkens via 06-31799272 of stuur een mail naar Hanneke@nlfl.nl